Parkering og SmartOblat

Hver andel/leilighet kan registrere 1 bil fast inne i garasjen, og 1 bil fast ute, samt 2 gjesteparkeringer på 24 timer. For de som har to biler må det velges hvilken bil som skal stå i garasje og hvilken som skal stå ute. Parkeringen gjelder på alle parkeringsplassene til Kroppanmarka Grendelag.
NB: Du har ikke garantert plass ute, selv om du har registrert en bil som står der fast. 

Gjeldende parkeringsregler ligger på denne siden.

Registrering til Trondheim Parkering
Hver andel/leilighet må gi styret en e-postadresse for registrering hos Trondheim Parkering. Det er viktig at denne blir korrekt! Hver husstand registrerer én e-postadresse. Når styret har registrert deg i SmartOblat, som er systemet til Trondheim Parkering, vil du motta 2 eposter: en med passord og informasjon om innlogging, og en eller flere som sier hvilke tilgang du har fått. Bruker du f.eks. Hotmail er det viktig å kontrollere at disse mailene ikke havner i søppelpost. 

Du skal derfor kopiere, og sende følgende skjema til styret. Kryss av for hvilke tillatelser du trenger, og send til styret@kroppanmarka.no

Nr på husstand:E-post:Bil i garasje:Fast bil ute:

Det kan ta noen dager fra du har registrert deg i skjemaet, til du mottar mailene fra Trondheim Parkering.

Slik fungerer det:

Hver andel/leilighet får tilgang til Trondheim Parkeringssystem, SmartOblat, hvor man logger inn med e-postadressen man oppga til styret. SmartOblat er en internettside som også er tilpasset mobiltelefon. Det er altså ikke en app, men kan brukes på mobilen via en nettleser. I SmartOblat får beboerne selv tilgang til å registrere bilene sine med registreringsnummer. Disse kan endres når som helst, for eksempel ved leiebil eller bytte av bil. Men utenom endringer trenger man ikke gjøre noe her.

Gjestetillatelser må registreres med registreringsnummer hver gang man får besøk, og er gyldig i 24 timer. Deretter avsluttes den automatisk, men man kan registrere samme bilen på nytt hvis besøket varer lengre. Registrering av gjester gjøres på denne siden:

http://www.smartoblat.trondheimparkering.no/

Bobil/campingvogn/bilhenger
Vi har ikke nok parkeringsplasser til å ha plass for bobiler/campingvogner/bilhengere. Disse henvises derfor til annen parkering utenfor Grendelagets parkeringsplasser.

Hvis man får besøk av noen i bobil, kan dette registreres på gjesteparkering.