Styresnakk 7. desember. 2022

Dette er noen av sakene styret jobbet med på møtet.

  • Ønsker å takke alle som både møtte og bidro med bakst til julegrantenningen. Dere alle var med å bidra til en hyggelig stund sammen i grenda vår, og det er fint å ha en slik tradisjon sammen.  Ønsker også å legge til en takk til Rema 1000 Kroppanmarka som sponset store deler av godteposene til barna.
  • Det er fortsatt stopp i prosjekt rørfornying grunnet at maskinen stoppet. Den er fortsatt til reparasjon. Om de har den oppe å står til uke 50, blir uke 50 siste uke med rørfornying dette året.  Neste runde starter ikke opp før januar og det vil komme ny fremdriftsplan.
  • Det har blitt jobbet med noen feilsøk i boder ut lys, og noen har det blitt lys i. Det jobbes videre med dette.
  • Jobben med avfallsprosjektet fortsetter, og vi har fått in tilbud og priser fra flere aktører.
  • Resten av tiden jobbet vi med oppklaring og besvaring av E-poster.

Neste styremøte er satt til 11.01.2023.