Styresnakk 17. januar 2022

Dette er noen av sakene styret jobbet med på møtet:

  • Hoveddelen av møtet gikk med på å starte arbeidet med generalforsamlingen. Dato for generalforsamling i Kroppanmarka Grendelag er satt til 24. mai 2022. Tidligere styreleder Halvor Holder deltok på møtet for å dele sine erfaringer og tips rundt arbeidet som skal gjøres opp mot en generalforsamling.
  • Avlesning av elbilladere fungerer nå etter hensikten for de aller fleste ladepunktene, og de få ladepunktene med problemer som gjenstår blir løst så fort som mulig. Den største utfordringen den siste tiden har vært manglende nettilkobling i garasje 1, men nettleverandør er satt på saken.
  • Det begynner etter hvert å bli en del problemer med garasjeportene, spesielt i garasje 2. Styret har satt i gang et arbeid med å innhente pris på kjøp eller eventuelt leasing av nye garasjeporter.
  • Et innlegg på Facebook rett før jul varslet om at det hadde falt ned litt betong og en bit armeringsjern i garasje 2. Styret vil få tatt en befaring av skaden. Samtidig vil vi oppfordre alle beboere til å ta kontakt med styret eller garasjeansvarlige på epost hvis det er viktige hendelser å melde fra om, innlegg på Facebook forsvinner raskt og vil ikke nødvendigvis bli sett eller besvart. Kontaktinformasjon til alle med verv og oppgaver i grendelaget ligger her på nettsidene våre: https://www.kroppanmarka.no/kontaktinformasjon/

Neste styremøte er satt til tirsdag 15. februar 2022.

Styret