Snørydding og strøing i Grenda

Her kommer en liten oppdatering når det kommer til snørydding og strøing i Kroppanmarka Grendelag.

De siste dagene har det vært meget krevende forhold, med tanke på hvor glatt det har blitt. Og sånn vil det nok dessverre fortsette en stund til framover, med tanke på værforholdene. Vi må hanskes med underkjølt regn, og det er verste sort. Utfordringen er at selv om du strør, så kommer mildværet, det blir bløtt, så kommer kulda igjen, plutselig så er alt is igjen, og det blir glatt. Og dette kun på ett lite perspektiv på mindre enn 6 timer.

Styret har fortløpende dialog med Melhus Multiservice, som i år er tildelt oppgaven med snørydding og strøing. Førsteinntrykket vårt er kjempepositivt, de fremstår som veldig etterrettelig og imøtekommende. Det vi må ha i bakhodet nå i starten av sesongen, er at Melhus Multiservice må få nok kjennskap til grenda vår slik at flyten av tjenesten vil bli bedre og bedre for hver gang.

Hovedveiene rundt tunene og alle innkjøringer vil, og blir, selvfølgelig strødd. Når det kommer til naturlige stikkveier som du ikke kommer til med en traktor, vil det naturligvis IKKE bli strødd. Og det er her styret ønsker å komme med en oppfordring til alle som bor her: Strø for «dæ sjøl», og dine rundt deg dersom du oppdager at det er farlig glatt. Da blir det mer sikkert å ferdes til fots uten å bryte en lårhals eller 2. Styret mener ikke at man trenger å legge ned en kjempeinnsats, men LITT er bedre enn absolutt ingenting. Det står strøbokser ganske så tilgjengelig de fleste steder i grenda, ca 2 stk pr tun.

Mvh Tor