Ny parkeringsordning 2019

Ny ordning blir tatt i bruk fra 1.september 2019.

Parkeringsregler finner du her:

Privatsrettslig parkering

Generalforsamlingen har bestemt at Grendelaget skal gå over til privatrettslig parkering, håndhevet av Trondheim Parkering. Dette for å gi bedre tilgjengelighet på parkeringsplassene for beboerne.

For de som har e-postadresse og bruker internett vil det ikke kreve personlig oppmøte for registrering. De som ikke ønsker eller ikke har e-postadresse vil få mulighet å registrere seg på annen måte. 

Hver andel/leilighet kan registrere 1 bil fast inne i garasjen, og 1 bil fast ute, samt 2 gjesteparkeringer på 24 timer. For de som har to biler må det må velges hvilken bil som skal stå i garasje og hvilken som skal stå ute. Parkeringen gjelder på alle parkeringsplassene til Kroppanmarka Grendelag.
NB: Du har ikke garantert plass ute, selv om du har registrert en bil som står der fast. 

Registrering til Trondheim Parkering
Hver andel/leilighet må gi styret en e-postadresse for registrering hos Trondheim Parkering. Det er viktig at denne blir korrekt! Hver husstand registrerer èn e-postadresse. Når styret har registrert deg i SmartOblat, som er systemet til Trondheim Parkering, vil du motta 2 eposter: en med passord og informasjon om innlogging, og en eller flere som sier hvilke tilgang du har fått. Bruker du f.eks. hotmail er det viktig å kontrollere at disse mailene ikke havner i søppelpost. 

Du skal derfor kopiere, og sende følgende skjema til styret. Kryss av på om hvilke tillatelser du trenger
styretikroppanmarka@gmail.com

Nr på husstand:E-post:Bil i garasje:Fast bil ute:

Det kan ta noen dager fra du har registrert deg i skjemaet, til du mottar mailene fra Trondheim Parkering.

Slik fungerer det

Hver andel/leilighet får tilgang til Trondheim Parkeringssystem, SmartOblat, hvor man logger inn med e-postadressen man oppga til styret. SmartOblat er en internettside som også er tilpasset mobiltelefon. Det er altså ikke en app, men kan brukes på mobilen via en nettleser. I SmartOblat får beboerne selv tilgang til å registrere bilene sine med registreringsnummer. Disse kan endres når som helst, for eksempel ved leiebil eller bytte av bil. Men utenom endringer trenger man ikke gjøre noe her.

Gjestetillatelser må registreres med registreringsnummer hver gang man får besøk, og er gyldig i 24 timer. Deretter avsluttes den automatisk, men man kan registrere samme bilen på nytt hvis besøket varer lengre. Registrering av gjester gjøres på denne siden:

http://www.smartoblat.trondheimparkering.no/

Nyinnflyttet?
Send en mail til styret på styretikroppanmarka@gmail.com for å få tilgang til parkering.

Bobil/campingvogn/bilhenger
Vi har ikke nok parkeringsplasser til å ha plass for bobiler/campingvogner/bilhengere. Disse henvises derfor til annen parkering utenfor Grendelagets parkeringsplasser.

Hvis man får besøk av noen i bobil, kan dette registreres på gjesteparkering.